Afbeelding invoegen                   Afbeelding invoegen                    Afbeelding invoegen                           
                
Welke kwaliteitskenmerken onderscheiden ALUXE van andere merken?
Naast het adembenemende design, onderscheiden Aluxe producten zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook het gebruik van duurzame materialen en een hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen.
 
Hoogwaardige kwaliteits producten
ALUXE staat voor hoogwaardige kwaliteit. De producten worden in Duitsland geproduceerd. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig Europees aluminium en gekwalificeerde coating. Ieder ALUXE verandadak wordt geleverd met 10 jaar garantie. ALUXE biedt een uitgebreid aanbod van accessoires; van verlichting, glazen wanden en zonwering tot en met buitenverwarming.
 
Trendline
De Aluxe Trendline is het zeer prijsgunstige basis model. Deze is tot in detail afgewerkt en voldoet aan de hoge eisen die u hieraan mag stellen.
Al uw wensen kunnen worden uitgevoerd door onze maatwerk-service.
Breedte vanaf 3000 mm tot 7950 mm, met een diepte gevarieerd van 2000 mm tot 5000 mm.
De Trendline is leverbaar in rustgevend gebroken wit met een structuurcoating of een designwitte gladde coating. Zonder meerprijs zijn ook de coatings antraciet en bronsgrijs in structuurcoating leverbaar.
U kiest de voor u perfecte dakbedekking, polycarbonaat meerwandige plaat of gelaagd veiligheidsglas,  beide in diverse uitvoeringen leverbaar, behoren tot de mogelijkheden.                                                                                           
Afbeelding invoegen

Topline
De Aluxe Topline overkapping heeft een versterkte goot en grotere staanders en is tot in detail afgewerkt. Deze wordt zonder meerprijs door ons op maat geleverd.  Breedte vanaf 3000 mm tot 7000 mm met een diepte gevarieerd van 2000 mm tot 4000 mm. Leverbaar in rustgevend gebroken wit met een structuurcoating of een designwitte gladde coating. Zonder meerprijs zijn ook de coatings antraciet en bronsgrijs in structuurcoating leverbaar. Ook de Topline kan zowel met diverse polycarbonaatplaten als met gelaagd glas geleverd worden.
 
                                                         

Ultraline
De Ultraline is een stoere, moderne en luxe overkapping!
Dit model heeft een vlakke, zeer robuuste constructie, waarbij de overstek aan de voorzijde een extra accent geeft.
Tot 7000 mm breed en 5 meter diep leverbaar op 2 staanders!
Grotere breedtes zijn eveneens mogelijk, in dit geval wordt de goot gekoppeld. Uiteraard leveren we de Ultraline gratis op maat.
Leverbaar in rustgevend gebroken wit, antraciet en bronsgrijs, in structuurcoating.
De Ultraline wordt met gelaagd veiligheidsglas glas geleverd.
De afmeting van de overstek kunt u zelf bepalen.          
                           
 
 
Designline
De nieuwste overkapping van Aluxe is de Designline. Dit geheel schroefloos model is voorzien van dikkere staanders, verstevigde, grotere goot en is te voorzien van een schuifbare glaspanelen. Dit betekent dat u het glasdak kunt openen en sluiten!
Naast deze nieuwe optie, is deze overkapping ook nog eens zeer sterk, waardoor een grotere overspanning op 2 staanders mogelijk is.        
Leverbaar in de zeer exclusieve en chique kleuren RAL 9005 mat gitzwart, RAL 9010 gebroken wit structuurcoating en DB703 antraciet-ijzerglans.  
 

Meer informatie over de Aluxe producten?
In onze showroom laten we u graag de diverse uitvoeringen en mogelijkheden zien!